zelengora
tri vodenice

NOVO na našem tržištu!!!

By "Tri Vodenice"

Rafting Centar ˝Tri vodenice˝ ove godine izbacuje nove ˝tablete za smirenje˝ na tržište, ali 100% na prirodnoj bazi!


PREPORUČENA DOZA:
- Rafting rijekom Tarom – uzima se bar jednom godišnje, par sati nezaboravne avanture kroz najdublji kanjon Evrope. Smaragdno zelena voda utiče pozitivno na nervne ćelije, oslobađa ono najbolje u vama! Naši licencirani skiperi određuju dozu adrenalina.


DOZVOLJENO KOMBINOVATI SA:

  • Trekking do Trnovačkog jezera – iskusni vodiči vas vode da obiđete ovu izuzetnu prirodnu ljepotu u podnožju planine Maglić. Obnavlja čulo vida.
  • Osvajanje Maglića - najviši vrh u BiH ili posjeta prašumi Perućici, oslobađa od kafanskog dima, skučenosti kancelarije, širi plućne alveole i puni ih čistim zrakom!


Pored gore navedenih proizvoda tu su još NP Sutjeska, NP Durmitor, jezera Zelengore i još mnogi koje možete naći na našim destinacijama.

NUSPOJAVE I INDIKACIJE: odmor, punjenje baterija, oslobađanje stresa u velikim količinama, nevjerovatni nadražaji čula vida, sluha i mirisa, a kad boravite u našem kampu definitivno i okusa! Ukoliko želite još informacija o nuspojavama ili indikacijama obratite se nama ili pitajte ljude koji su već bili kod nas!

ŽIVI ŽIVOT


vijesti
  • 25.02.2016.g.
  • |
tri vodenice

NOVA RAFTING SEZONA 2016!

By "Tri Vodenice"

Zvanično otvaranje nove avanturističke sezone ove 2016 godine kreće 15 Aprila!

Druženje uz vatru, harmoniku, vino i gitare... Uživanje u čarima domaće kuhinje.... Različite zemlje, kulture, jezici a opet svi uživaju u istom...
A tek Tara!!! Tara je najatraktivnija u to doba godine, na ovoj fotografiji možeš vidjeti kakva je bila prošle, a na tebi je da li ćeš i iduće godine opet gledati nepoznate ljude na njoj ili će ljudi gledati tebe?!

Razmisli želiš li zamjeniti kafanski dim i gradsko sivilo sa prirodnim okruženjem i čistom vodom rijeke Tare? Vrijeme teče brzo kao Tara, zato požuri prije nego što neko drugi uskoči u čamac prije tebe!

Zvanično otvaranje nove avanturističke sezone ove 2016 godine kreće 15 Aprila!

Obuci odijelo... Prsluk.... Stavi kacigu...Nabaci osmijeh.... Zgrabi veslo....

ŽIVI ŽIVOT


vijesti
  • 03.02.2016.g.
  • |
tri vodenice

Booking.com - 2015 Guest Review Award

By "Tri Vodenice"

Početkom nove godine stiglo nam je i zvanično priznanje od strane poznatog sajta Booking.com za odlične ocjene naših...

Posted by Savić Miomir on Thursday, 14 January 2016
  • 14.01.2016.g.
  • |
tri vodenice

Izgradnja puta BiH stranom kanjona rijeke Tare

By "Tri Vodenice"

Izgradnja makadamskog puta desnom obalom rijeke Tare počeće na proljeće, dogovoreno je 14.12.2015 u Foči na sastanku ministara spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirka Šarovića, Saobraćaja i veza Republike Srpske Neđe Trninića i Trgovine i turizma Srpske Predraga Gluhakovića sa rukovodstvom opštine Foča. Na sastanku je istaknuto da je projektna dokumentacija pripremljena i da će izgradnja makadamskog puta, prema procjenama, koštati oko 1,5 miliona KM.

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić je naveo da je Vlada Republike Srpske u 2015-oj godini uložila 1,5 miliona KM u proširenje kritičnih dionica na magistralnom putu Foča – Šćepan Polje, te da će ovu neuslovnu magistralu uvrstiti u plan rada i u narednoj godini.

Načelnik opštine Foča Radisav Mašić rekao je da će put omogućiti brži razvoj turizma, jer turisti više neće morati da prelaze na crnogorsku stranu Tare da bi stigli do polazne tačke za rafting.


vijesti
  • 11.01.2016.g.
  • |